facebook tracking
Våra tjänster

Praktikplats

Connect
Gör din praktik hos oss!

En praktikplats med hög kvalitet och bra innehåll är en viktig del av din mäklarutbildning. Att du får en engagerad handledare och en praktikperiod som handsys för att passa dig och kontoret.

Fastighetsbyrån arbetar aktivt för att kunna erbjuda praktikplatser i hela landet, där det ska finnas tid och utrymme för dig som praktikant och person. De kontor som har möjlighet att ta emot praktikanter söker aktivt för att hitta kandidater de tror på, både som mäklare och människor. Ofta finns dessutom möjlighet till fast anställning efter examen, om allt känns bra från båda håll.

Vi är en del av framtiden
Som Sveriges ledande mäklarfirma ser vi det som en självklarhet att engagera oss i utbildningen av mäklare. Fastighetsbyrån är med i utformningen av utbildningarna, sponsrar och deltar i samarbetsprojekt. Dessutom föreläser vi regelbundet på skolorna.

Självklart håller vi även dörrarna öppna för nya talanger efter utbildningen. Över 50 procent av dem vi rekryterande 2016 kom direkt från någon av Sveriges mäklarutbildningar. Vårt tips till dig som student är att vara aktiv, ta initiativ och sälja in dig själv – arbeta och tänk som en mäklare redan idag!

Funderar du på att läsa till fastighetsmäklare?
Läs mer på Fastighetsmäklarinspektionens webbplats  eller på vår sida här

Fastighetsbyråns företagskultur

På Fastighetsbyrån har du många, drivna kollegor som jobbar mot samma mål. Vi tar ansvar, har kul tillsammans och hjälper varandra framåt. Vår kultur präglas av vänlighet och öppenhet mot både varandra och kunder. Det värdesätter vi, eftersom vi vet att det skapar trygghet.

Vi är lyhörda för våra medarbetares åsikter och idéer, efter vi vill att alla våra medarbetare ska vara delaktiga i vår utveckling – det är så vi får nöjda medarbetare som växer tillsammans med företaget. 

 

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor