facebook tracking
Våra tjänster

Mäklarassistent

Connect
Brinner du för service?

För att lyckas som mäklarassistent bör du ha en verklig passion för service; oavsett om det handlar om att ansvara för administration, vara ett stöd för våra mäklare eller att aktivt skapa säljmöten för dina medarbetare.

I rollen som mäklarassistent kan tempot ibland vara högt och du kan vara ansvarig för många projekt samtidigt. Vi tror att du sätter högt värde i ett professionellt och trevlig bemötande, är ambitiös och ser Fastighetsbyrån som den perfekta platsen att vidareutvecklas och ta nästa steg i karriären. Vi ser fram emot att höra av dig!

Fastighetsbyråns företagskultur

På Fastighetsbyrån har du många, drivna kollegor som jobbar mot samma mål. Vi tar ansvar, har kul tillsammans och hjälper varandra framåt. Vår kultur präglas av vänlighet och öppenhet mot både varandra och kunder. Det värdesätter vi, eftersom vi vet att det skapar trygghet.

Vi är lyhörda för våra medarbetares åsikter och idéer, efter vi vill att alla våra medarbetare ska vara delaktiga i vår utveckling – det är så vi får nöjda medarbetare som växer tillsammans med företaget. 

 

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor