facebook tracking
Våra tjänster

Franchisetagare

Connect
Vill du ta nästa steg i karriären?

Vi gör det enklare att göra ett bra jobb. Vi ger våra kunder ett löfte: Vi gör det lite enklare att byta bostad. Vårt jobb är att tillsammans hålla vad vi lovar.

Att jobba i en franchisekedja är ett lagspel som innebär många fördelar. En av de stora fördelarna är att du som mäklare kan koncentrera dig helt och hållet på att infria löften till dina kunder.

I ryggen har du, förutom kunniga och erfarna människor, ett välkänt varumärke, ett marknadskraftigt arbetssätt och en mängd verktyg för att underlätta ditt arbete i din vardag.

Till skillnad från andra mäklarföretag ingår vi även i en bankkoncern, Swedbank. Det gör att vi gemensamt kan erbjuda kunderna en helhetslösning kring bostadsbyte och finansiering. Samarbetet har hittills resulterat i flera produkter och tjänster som till exempel räntefritt handpenningslån och ekonomisk rådgivning.

Vårt varumärke är välkänt och står för tradition, kunskap och pålitlighet. Det innebär att vi har mycket att leva upp till. Kunderna kräver lite mer av oss. Vi har ett ansvar att förvalta. Det tänker vi göra.

Om du har frågor om franchise-möjligheterna i en speciell region, kontakta någon av våra regionchefer:

Arvid Sundquist - Regionchef Väst 
arvid.sundquist@fastighetsbyran.se
Tel: 070-109 34 47

Tony Dommartine - Regionchef Stockholm 
tony.dommartine@fastighetsbyran.se 
Tel: 070-461 03 00

Andréas Valentinson - Regionchef Norr 
andreas.valentinson@fastighetsbyran.se 
Tel: 070-387 55 25

Camilla Hemlin - Regionchef Öst  
camilla.hemlin@fastighetsbyran.se 
Tel: 070-863 39 29

Per-Anders Johanson - Regionchef Syd   
peranders.johanson@fastighetsbyran.se

Tel: 072-540 00 61

Linda Nyström
Rekrytering- och Utbildningsansvarig
linda.nystrom@fastighetsbyran.se 
Tel: 070-300 48 09 

Fastighetsbyråns företagskultur

På Fastighetsbyrån har du många, drivna kollegor som jobbar mot samma mål. Vi tar ansvar, har kul tillsammans och hjälper varandra framåt. Vår kultur präglas av vänlighet och öppenhet mot både varandra och kunder. Det värdesätter vi, eftersom vi vet att det skapar trygghet.

Vi är lyhörda för våra medarbetares åsikter och idéer, efter vi vill att alla våra medarbetare ska vara delaktiga i vår utveckling – det är så vi får nöjda medarbetare som växer tillsammans med företaget. 

 

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor