facebook tracking
Våra tjänster

Fastighetsmäklare

Connect
Hos oss får du bäst förutsättningar att lyckas!

Mäklare är ett utmanande och omväxlande yrke, där du behöver kombinera en rad olika talanger. Lite ekonom, en gnutta skatteexpert och jurist. Till det lite psykolog, ingenjör och till och med trädgårdsmästare. Och avslutningsvis rätt mycket affärskonsult.

Våra kunder väljer den mäklare de har förtroende för. Därför är just förtroende något vi arbetar hårt för att förtjäna. Att vara genuint intresserade och engagerade i kundens situation är en självklar del i detta.

Kompetensutveckling
Fastighetsbyråns vision är: Vi vill vara det mest rekommenderade företaget i Sverige. Vi sätter rekommendationen i centrum eftersom det är det yttersta beviset på att kunden upplevt något positivt. För att nå dit prioriterar vi utbildning. 

Alla som börjar hos Fastighetsbyrån får en introduktionsutbildning som innehåller vår strategi och vårt arbetssätt. Alla våra kontor har en plan för kompetensutveckling och tillsammans med partners erbjuder vi skräddarsydda kurser för att du som mäklare ska utvecklas i din roll.

Vill du veta mer om hur du kan utvecklas tillsammans med oss? Kontakta oss:

Linda Nyström
Rekryteringsansvarig
linda.nystrom@fastighetsbyran.se
Tel: 070-300 48 09

Ulf Häger
Rekryterare
ulf.hager@fastighetsbyran.se 
Tel: 072-231 90 14

Terese Ramming
Rekryteringskoordinator
terese.ramming@fastighetsbyran.se
072-579 94 64


Lediga jobb

Fastighetsbyråns företagskultur

På Fastighetsbyrån har du många, drivna kollegor som jobbar mot samma mål. Vi tar ansvar, har kul tillsammans och hjälper varandra framåt. Vår kultur präglas av vänlighet och öppenhet mot både varandra och kunder. Det värdesätter vi, eftersom vi vet att det skapar trygghet.

Vi är lyhörda för våra medarbetares åsikter och idéer, efter vi vill att alla våra medarbetare ska vara delaktiga i vår utveckling – det är så vi får nöjda medarbetare som växer tillsammans med företaget. 

 

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor